OTR | Serveis
15522
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15522,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Serveis

Oficina tècnica del Ripollès

Peces planxa

Experiència en el disseny de peces de planxa tallades a laser i punxonadora. Peces de planxa que necessitin ser plegades, corbades, que requereixin que s’insertin o soldin perns, separadors, femelles,

conjunts de peces soldats, collats, clinxats, reblonats. Estudiem tot el ventall de possibles solucions que hi ha al mercat.  Coneixem els diferents tipus de materials i acabats i tenim en compte l’aprofitament  de la planxa.

Podem demanar pressuposts per la compra dels útils necessaris, així com demanar ofertes per la fabricació de peces o conjunts, a empreses del sector per valorar la que més s’adapti a les seves necessitats.

Peces decoletatge

Realització de models 3D i plànols de qualsevol peça mecanitzada al torn, fresadora, centre de mecanitzat, etc.

Elecció dels materials,tractaments, acabats superficials i toleràncies, segons l’aplicació de la peça.

Optimització del disseny per tal de garantir una correcta fabricació.

Podem demanar pressuposts per la fabricació de les peces i/o conjunts, a empreses del sector per valorar la que més s’adapti a les seves necessitats.

Estructures

Dissenyem les estructures de màquines en 3D i realitzem els plànols de fabricació i muntatge així com els càlculs per assegurar la seva resistència en cargues estàtiques i cargues dinàmiques.

Podem demanar pressupostos per la fabricació de les peces i/o conjunts, a empreses del sector per valorar la que més s’adapti a les seves necessitats.

Utillatges

Disseny d’utillatges per fabricació de sèries llargues tant de mecanització com de soldadura, muntatges, soldadura de perns i fastons, i clinxats. També disseny d’utillatges de verificació de producte acabat.

Podem demanar pressuposts per la fabricació de les peces i/o conjunts, a empreses del sector per valorar la que més s’adapti a les seves necessitats.

Altres sectors

La nostra experiència és en el mon del metall, però hem treballat en sectors com el de la fusta, obra civil, arquitectura, maquetisme etc..  Hem de adaptar-nos a la demanda dels nostres clients.

Així com crear models per poder imprimir en impressores 3D

Parlem-ne i mirem de concretar en què podem col·laborar!